Viză Mongolia

Cetățenii din România care călătoresc în Mongolia în scop turistic au nevoie de viză!

Viză de afaceri pentru Mongolia

Cetățenii din România care călătoresc în Mongolia pentru afaceri au nevoie de viză!

Alte Categorii De Vize pentru Mongolia

Cetățenii din România care călătoresc în Mongolia pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Viză Diplomatică/Oficială pentru Mongolia

Cetățenii din România care călătoresc în Mongolia pentru vizite oficiale nu au nevoie de viză!

Important

Cetățenii români poesori ai pașapoartelor diplomatice sau de serviciu nu au nevoie de viză pentru o perioadă de ședere de până la 90 zile.

  • Recomandăm tuturor cetățenilor români sau de orice altă naționalitate care se deplasează în Mongolia, să urmărească în permanență recomandările autorităților locale. Recomandările de călătorie ale statelor UE pentru Mongolia pot fi urmărite accesând motorul Travel Advice. De asemenea pentru o călătorie în siguranță vă rugăm să urmăriți recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și să încheiați o asigurare medicală de călătorie..
  • În cazul în care întâmpinați o situație de urgență pe parcursul călătoriei dumneavoastă, contactați imediat Ambasada sau Consulatul țării dvs. din Mongolia, care vă poate oferi asistența consulară de specialitate. În situația în care țara dvs. nu este reprezentată în Mongolia adresați-vă Misiunii Diplomatice sau Consulare a țării dvs. în a cărei jurisdictie se înscrie Mongolia.
  • România nu are o misiune diplomatică sau consulară rezidentă în Mongolia, prin urmare cetățenii români aflați într-o situație deosebită în acestă țară se pot adresa Ambasadei României la Beijing (acreditată concomitent pentru Mongolia) sau unei Misiuni diplomatice sau consulare a unui alt stat membru UE din Mongolia. Există un Consulat Onorific al României la Ulan Bator care poate sprijini rezolvarea unor probleme urgente, prin contactele cu autoritățile locale, dar care nu poate emite documente de identitate românești sau realiza formalități consulare.
  • Vă informăm că orice cetățean al Uniunii Europene aflat într-o țară din afara Uniunii în care propriul său stat nu este reprezentat are dreptul la protecție din partea autorităților diplomatice sau consulare ale oricărei alte țări din Uniune. Prin urmare, în cazul în care propriul dvs. stat nu are o misiune diplomatică sau consulară rezidentă în Mongolia, aveți dreptul la protecție din partea autorităților diplomatice sau consulare ale oricărei alte țări membre a UE care dispune de o misiune rezidentă în Mongolia, în aceleași condiții ca și resortisanții țării respective. Pentru lista țarilor UE cărora va puteți adresa utilizați motorul de căutare din secțiunea - Protecția Cetățenilor Uniunii Europene în Străinătate disponibil în toate limbile oficiale ale Uniunii Europene.

Atât România cât și Mongolia sunt state semnatare ale Convenției de la Haga privind suprimarea cerinței de supralegalizare a actelor oficiale străine, prin urmare actele emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Mongolia, trebuie să fie supuse procedurii de certificare cu Apostila de la Haga, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Apostila este eliberată de autoritățile competente ale unui stat semnatar al Convenției de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în țara respectivă, care urmează să fie prezentate pe teritoriul altui stat semnatar al Convenției. Scopul eliberării apostilei este autentificarea originii unui act oficial, pentru prevenirea utilizării unor acte false în vederea producerii de efecte juridice.

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Mongolia și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de obținere a apostilei și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Mongolia. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de vizare, apostilare și traducere a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Traduceri și apostilări documente pentru Mongolia

www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în Mongolia

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre Mongolia

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru Mongolia

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles