1Date de contact
În cazul în care solicitați servicii în numele unei firme
2Date cerere
Da Nu
3Alte detalii
Sunt persoană fizică
Reprezint o companie (persoană juridică)

Data limită la care aveți nevoie de acte/documente
Doresc primirea cazierului în format electronic, pe e-mail (varianta scanată). Nu am nevoie de cazierul judiciar în varianta fizică.
Personal la birourile noastre din București (Bd. Carol I, nr. 55)

După finalizarea procedurilor, vă vom contacta pentru a stabili o programare.

Prin CURIERUL NOSTRU PARTENER

Lăsați totul în grija noastră! Alegând această opțiune ne vom ocupa de returnarea documentelor dvs. prin curierul nostru partener. Veți primi documentele la adresa dorită (acasă sau la locul de muncă) atât la nivel național cât și internațional.
Adaugă alt fișier Șterge fișier

Format acceptat: png, jpg, jpeg, pdf, bmp, zip, rar

Apăsați pe butonul de adăugare pentru a ne trimite mai multe documente. Sunt permise încărcarea a maxim 10 fișiere în cadrul acestei aplicații. În cazul în care aveți mai multe fișiere, vă rugăm să le arhivați și să ne trimiteți fișierul rezultat. Dacă arhiva depășește dimensiunea de 40 MB, vă recomandăm să o transmiteți pe e-mail.


Sunt de acord cu Termenii și Condițiile Centrului de Vize și Legalizări T&B International

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal, în vederea prestării serviciilor oferite de Centrul de Vize și Legalizări T&B International conform Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles