Ce servicii oferă Centrul de Vize și Legalizări T&B International?

Doriți să evitați deplasarea în România?

Vă regăsiți într-o situație de reală urgență și doriți sa lasați totul în grija unor specialiști care să facă toate procedurile în numele dvs. în cel mai scurt timp?

Nu sunteți familiarizat cu procedurile care trebuie realizate?

Dacă răspunsul este afirmativ la cel puțin una din aceste întrebări, Centrul T&B International este soluția!

Misiunea noastră este de a economisi timp în favoarea dvs., de a vă scuti de drumuri și de vă oferi o experiență transparentă fară a lua contact cu procese birocratice complexe de cele mai multe ori puțin înțelese. Vă oferim consiliere GRATUITĂ și realizăm în numele dvs. toate procedurile necesare pentru a obține actele de care aveți nevoie.

LISTA DE SERVICII

Cum procedez pentru a beneficia de serviciile Centrului T&B International?

Deoarece punem accentul pe utilizarea cât mai eficientă a timpului și reducerea costurilor pentru clienții noștri, subliniem faptul că toate detaliile pot fi transmise prin APLICAȚIA ONLINE de mai jos sau via e-mail iar documentele, prin CURIER. Vă vom transmite toate detaliile privind procedurile, timpul de procesare și costul total pe e-mail sau telefonic și ulterior vom realiza toate formalitățile în numele dvs. După finalizarea tuturor operațiunilor, actele originale vă vor fi transmise prin CURIER RAPID în străinătate (în orice țară).

CU T&B INTERNATIONAL PROCESUL ESTE SIMPLU, RAPID ȘI SIGUR
Aplicați ONLINE 24/7

Completați datele în aplicație și un specialist al Centrului de Vize și Legalizări va prelua cazul dvs. și în cel mai scurt timp veți primi o ofertă personalizată

Transmiteți documentele

Transmiteți documentele necesare prin curier la birourile noastre. Ne ocupăm de toate procedurile de obținere a actelor dvs.

Primiți documentele prin CURIER RAPID!

Vă transmitem actele prin curier astfel încât să ajungă în posesia dvs. în cel mai scurt timp posibil.

Care sunt costurile și procedura de plată?

Costul total depinde de tipul serviciilor și complexitatea procedurilor.

MODALITĂȚI DE PLATĂ
  • ONLINE cu cardul bancar emis sub una din siglele: VISA, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Wright Express, Carte Blanche, Diner’s Club (alegând această metodă de plată veți primi pe e-mail factura împreună cu un link prin accesarea căruia veți putea plăti online direct cu cardul dvs.)
  • Plată prin transfer bancar (alegând această metodă de plată veți primi pe e-mail factura împreună cu conturile bancare în care puteți face transferul bancar – direct prin Internet Banking sau prin ordin de plată la ghișeul băncii)
  • Depunere numerar direct la casieria băncii

PLATA NU SE FACE ANTICIPAT, CI DUPĂ DEMARAREA PROCEDURILOR! În momentul transmiterii documentelor către dvs. plata trebuie să fi fost efectuată.

Pentru o estimare a costurilor TOTALE vă rugăm să folosiți formularul de mai jos și un specialist al Centrului de Vize și Legalizări va analiza solicitarea dvs. și vă va transmite o ofertă adaptată nevoilor dvs.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles