1Date de contact
În cazul în care solicitați servicii în numele unei firme
2Adăugare documente/ servicii
LEGALIZARE CONSULARĂ (traducere în limba turcă și legalizare la Secția Consulară din cadrul Ambasadei Turciei)
APOSTILARE (traducere în limba turcă, legalizată notarial și apostilată la Camera Notarilor Publici)
Mașina/motocicleta este PROPRIETATEA ALTEI PERSOANE FIZICE
Mașina/motocicleta este PROPRIETATE PERSOANĂ JURIDICĂ
Mașina/motocicleta este achiziționată în LEASING
3Alte detalii
Sunt persoană fizică
Reprezint o companie (persoană juridică)

Data limită la care aveți nevoie de acte/documente

Vă reamintim că, în cazul în care pentru prestarea serviciilor este necesară transmiterea unor documente în format fizic, atât trimiterea cât și returnarea se pot face prin curier (național sau internațional). Prin urmare, vă rugăm să menționați modalitatea de transmitere și de returnare a documentelor în cazul în care veți accepta oferta noastră transmisă pe e-mail:

Personal la birourile noastre din București(Bd. Carol I, nr. 55)
Prin CURIERUL ALES DE DVS.

Doriți să ne transmiteți documentele prin curierul ales de dvs.? În acest caz va trebui să vă organizați pe cont propriu transmiterea documentelor, iar plata corespunzătoare o veți face direct curierului ales (sau serviciilor poștale).

Prin CURIERUL NOSTRU PARTENER

Lăsați totul în grija noastră! Alegând această opțiune noi vom organiza preluarea documentelor dvs.de la adresa dorită(de acasă sau de la locul de muncă). Vom stabili de comun acord o zi și un interval orar de preluare a documentelor.

Personal la birourile noastre din București (Bd. Carol I, nr. 55)

După finalizarea procedurilor, vă vom contacta pentru a stabili o programare.

Prin CURIERUL NOSTRU PARTENER

Lăsați totul în grija noastră! Alegând această opțiune ne vom ocupa de returnarea documentelor dvs. prin curierul nostru partener. Veți primi documentele la adresa dorită (acasă sau la locul de muncă) atât la nivel național cât și internațional.
Adaugă alt fișier Șterge fișier

Format acceptat: png, jpg, jpeg, pdf, bmp, zip, rar

Apăsați pe butonul de adăugare pentru a ne trimite mai multe documente. Sunt permise încărcarea a maxim 10 fișiere în cadrul acestei aplicații. În cazul în care aveți mai multe fișiere, vă rugăm să le arhivați și să ne trimiteți fișierul rezultat. Dacă arhiva depășește dimensiunea de 40 MB, vă recomandăm să o transmiteți pe e-mail.


Sunt de acord cu Termenii și Condițiile Centrului de Vize și Legalizări T&B International

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal, în vederea prestării serviciilor oferite de Centrul de Vize și Legalizări T&B International conform Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles