Documentele comerciale din REPUBLICA MOLDOVA care urmează să producă efecte în Gambia, trebuie să fie supuse unor proceduri specifice de legalizare. Astfel, acestea trebuie avizate de Camera de Comerț și Industrie și, ulterior, supralegalizate atât la Ministerul Afacerilor Externe din REPUBLICA MOLDOVA, cât și pe cale consulară la Ambasada statului de destinație a mărfurilor (în acest caz Gambia).

Compania dvs. întreprinde operațiuni comerciale de export în Gambia? Află în continuare ce servicii oferă Centrul de Vize și Legalizări T&B International.

Centrul de Vize și Legalizări T&B International cu sediul în centrul Bucureștiului (România) furnizează servicii specializate de asistență și consiliere pentru obținerea vizelor și permiselor de ședere pentru peste 100 de state din întreaga lume, servicii complete de traducere, vizare, apostilare sau supralegalizare a actelor oficiale române, inclusiv a documentelor destinate comerțului internațional, pentru orice stat din lume, oferind cele mai bune solutii business pentru compania dvs.

Ce servicii oferă Centrul de Vize și Legalizări T&B International?

Nu sunteți sigur de formalitățile care trebuie realizate pentru recunoașterea documentelor comerciale în Gambia?

Nu aveți timp pentru toate formalitățile de avizare a documentelor care au legătură cu operațiunile comerciale sau vamale întreprinse de compania dvs.?

Aveți nevoie de un partener de încredere pentru succesul afacerii dvs. pe plan internațional?

Dacă răspunsul este afirmativ la cel puțin una din aceste întrebări, Centrul T&B International este soluția!

Misiunea noastră este de a economisi timp în favoarea dvs., de a vă scuti de drumuri și de vă oferi o experiență transparentă fară a lua contact cu procese birocratice complexe de cele mai multe ori puțin înțelese.
Vă oferim consiliere GRATUITĂ și realizăm în numele companiei dvs. toate procedurile necesare de supralegalizare a documentelor de export internațional și de traducere în orice limbă, oferindu-vă cele mai bune soluții business pentru Gambia, după cum urmează:

Documentele comerciale (facturi comerciale, certificate de origine a mărfurilor etc.) care vor produce efecte în Gambia, (stat nesemnatar al Convenției de la Haga) trebuie să fie supralegalizate succesiv pe cale administrativă și consulară după cum urmează:

  1. Vizarea la Camera de Comerț și Industrie din Republica Moldova;
  2. Supralegalizarea la Ministerul Afacerilor Externe din Republica Moldova;
  3. Supralegalizarea la Ambasada statului de destinație (Gambia).

Deoarece nu există o Ambasadă rezidentă a acestui stat în Republica Moldova, specialiștii Centrului de Vize și Legalizări T&B International din București (România) vă pot reprezenta la Ambasada din România (acreditată prin cumul și pentru Republica Moldova) pentru a realiza toate formalitățile de supralegaliare în numele companiei dvs. oferindu-vă servicii rapide la cele mai înalte standarde.

De asemenea, în caz de necesitate, vă oferim servicii complete de traducere autorizată în orice limbă a documentelor dvs.

Pentru limbile din tabelul de mai jos traducerile sunt realizate de traducători autorizați de Ministerul Justiției din România.

A

Albaneză

Arabă

Armeană*

B

Bulgară

Bengaleză*

C

Catalană

Cehă

Chineză (mandarină)

Coreeană

Croată

D

Daneză

E

Ebraică

Engleză

F

Finlandeză

Franceză

G

Germană

Greacă (neogreacă)

H

Hindi

I

Indoneziană*

Italiană

J

Japoneză

L

Lituaniană*

M

Macedoneană*

Maghiară

N

Neerlandeză (olandeză)

Nepaleză*

Norvegiană

P

Panjabi*

Persană (farsi/dari)

Polonă

Portugheză

R

Română

Rusă

S

Sârbă

Slovacă

Slovenă

Spaniolă

Suedeză

T

Turcă

U

Ucraineană

Urdu*

Uzbecă*

V

Vietnameză

Total: 43 de limbi.

*Pentru aceste limbi trebuie verificată disponibilitatea în prealabil


Notă: Pentru alte limbi care nu se regăsesc în lista de mai sus nu există traducători autorizați în România. Prin partenerii noștri externi putem găsi soluția optimă pentru traducerea documentelor dvs. în orice altă limbă.

Pentru detalii despre necesitatea obținerii unei vize și procedurile aplicabile, consultați secțiunea OBȚINERE VIZE.

Cum procedez pentru a beneficia de serviciile Centrului T&B International?

Deoarece punem accentul pe utilizarea cât mai eficientă a timpului și reducerea costurilor pentru clienții noștri, subliniem faptul că NU ESTE OBLIGATORIE PREZENȚA unui reprezentant al companiei dvs. la birourile noastre! Toate detaliile pot fi transmise prin APLICAȚIA ONLINE de mai jos sau via e-mail iar documentele, prin CURIER.
Vom realiza toate procedurile în numele companiei dvs. iar după finlizarea tuturor operațiunilor, actele originale supralegalizate vă vor fi transmise prin CURIER RAPID.

CU T&B INTERNATIONAL PROCESUL DE SUPRALEGALIZARE A DOCUMENTELOR COMERCIALE PENTRU Gambia ESTE SIMPLU, RAPID ȘI SIGUR
Aplicați ONLINE 24/7

Completați datele în aplicație și un specialist al Centrului de Vize și Legalizări va prelua cazul dvs. și în cel mai scurt timp veți fi contactat pentru discutarea detaliilor

Transmiteți documentele

Transmiteți documentele prin curier sau personal la birourile noastre. Ne ocupăm de toate procedurile de legalizare a documentelor comerciale

Primiți documentele!

Vă returnăm documentele prin metoda aleasă de dvs. (curier rapid sau predare personală la birourile noastre).

Durata totală depinde de volumul de acte motiv pentru care nu se poate preciza durata exactă fără o evaluare prealabilă. Vă vom furniza toate detaliile privind termenul de predare de îndată ce primim solicitarea dvs. prin aplicația online de mai jos sau pe e-mail.

În situații de maximă urgență, putem realiza procedurile pentru dvs. în cel mai scurt timp posibil, însă acest lucru depinde de fiecare caz în parte. Prin urmare, vă stam la dispoziție pentru realizarea tururor formalităților chiar și în regim de urgență, scutindu-vă de tot ceea ce înseamnă birocrație în relațiile cu instituțiile implicate.

Costul total pentru supralegalizarea documentelor comerciale pentru Gambia depinde de numărul de documente. De asemenea, în cazul în care se solicită și traducerea actelor, prețul aferent traducerii variază în funcție de numărul de pagini și limba în care se realizează traducerea. Vă vom furniza toate detaliile despre costul total de îndată ce primim solicitarea dvs. prin aplicația online de mai jos sau pe e-mail.

MODALITĂȚI DE PLATĂ
  • ONLINE cu cardul bancar emis sub una din siglele: VISA, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Wright Express, Carte Blanche, Diner’s Club (alegând această metodă de plată veți primi pe e-mail factura împreună cu un link prin accesarea căruia veți putea plăti online direct cu cardul firmei)
  • Plată prin transfer bancar (alegând această metodă de plată veți primi pe e-mail factura împreună cu conturile bancare în care puteți face transferul bancar – direct prin Internet Banking sau prin ordin de plată la ghișeul băncii)
Pentru o estimare a costurilor TOTALE vă rugăm să folosiți formularul de mai jos și un specialist al Centrului de Vize și Legalizări va analiza solicitarea dvs. și vă va transmite o ofertă adaptată nevoilor dvs.