Aveți nevoie să obțineți certificatul de celibat?

Certificatul de celibat este necesar cetățenilor români atunci când trebuie să probeze în fața autoritățile străine faptul că nu sunt căsătoriți. De cele mai multe ori, atunci când doriți să încheiați o căsătorie în străinătate, va trebui să prezentați în mod obligatoriu acest document. Mai poate fi necesar pentru realizarea diverselor formalități pentru obținerea actelor de rezidență sau cetățenie, în funcție de specificul fiecărei tări.

ATENȚIE! Pentru încheierea unei căsătorii în străinătate vor fi necesare și certificatele de naștere al ambilor viitori soți. În cazul cetățenilor români, certificatul de naștere trebuie să fie de tip nou(albastru), tradus și legalizat corespunzător (apostilat sau supralegalizat). Vă putem ajuta inclusiv cu obținerea certificatului de naștere, indiferent de localitatea în care v-ați născut, traducerea și legalizarea acestuia.

Specialiștii Centrului de Vize și Legalizări T&B International cu sediul în centrul Bucureștiului (România) pot realiza toate formalitățile pe care le presupune obținerea certificatului de celibat și/sau de naștere în numele dvs., indiferent dacă locuiți în București, în altă localitate din România sau în străinătate. Vă scutim astfel de tot ceea ce înseamnă birocrație în relațiile cu instituțiile publice din România sau misiunile diplomatice/consulare din străinătate. În cazul în care locuiți în străinătate, apelând la serviciile noastre, veți evita deplasările repetate în România pentru obținerea certificatului de celibat.

În cadrul birourilor noastre se asigură servicii complete de obținere a certificatelor de celibat și de traducere și legalizare (vizare, apostilare sau supralegalizare) a documentelor care urmează să fie folosite în orice stat din lume. Nu este obligatorie deplasarea dvs. la birourile noastre pentru depunerea sau ridicarea actelor. Pe baza Contractului de Prestări Servicii ne puteți transmite documentele prin metoda aleasa de dvs. (mail, curier sau personal) și noi ne vom ocupa de toate procedurile urmând ca la final să primiți documentele solicitate.

Ce este adeverinta de celibat?

Certificatul (adeverința) de celibat sau anexa 9 la certificatul de naștere reprezintă un document care reprezintă confirmarea stării civile actuale.

Documentul este valabil șase luni din momentul eliberării. Dacă acesta expiră și este necesar altul, va trebui să faceți o nouă solicitare pentru a primi un nou certificat.

Certificatul de celibat se eliberează de Serviciul de Stare Civilă din cadrul Primăriei localității unde a fost înregistrată naștere solicitanului.

În cazul în care aţi mai fost căsătorit(ă), iar pe marginea actului dvs. de nastere nu figurează înscrisă menţiunea de desfacere a căsătoriei prin divorţ / încetare a căsătoriei prin decesul soţului / soţiei, este necesar:

  • să solicitaţi înscrierea acestei menţiuni la serviciul de stare civilă care are în păstrare actul de căsătorie;
  • să solicitaţi înscrierea menţiunii de căsătorie și divorţ/căsătorie și deces a soţului/soţiei, la serviciul de stare civilă care are în păstrare actul dvs. de naștere, în cazul în care v-aţi căsătorit în străinătate, iar certificatul de căsătorie nu a fost transcris în registrele de stare civilă române.

În cazul în care vă aflați în situația de mai sus, vă putem ajuta fără probleme și cu aceste proceduri. Vă rugăm să ne contactați pe mail sau telefonic pentru a vă oferi mai multe detalii legate de acest proces.

RAPIDITATE

Vă stăm la dispoziție 24/7 pentru transmiterea ONLINE a cererilor de obținere, traducere și legalizare a certificatelor de celibat pentru a fi utilizate în orice stat.

CONFORT și SIGURANȚĂ

Uitați de cozile de la instituțiile din România. Specialiștii noștri se vor ocupa de toate procedurile în numele dvs., securitatea datelor și documentelor transmise fiind prioritatea noastră principală.

UNICITATE

Suntem un centru integrat de servicii de obținere a vizelor și de legalizare și traducere a documentelor. Experți în domeniu vă oferă consultanță personalizată pe cazul dvs.

Vă oferim consiliere GRATUITĂ și realizăm în numele dvs. toate procedurile necesare pentru obținerea anexei 9 la certificatul de naștere ONLINE, precum și proceduri de apostilare, supralegalizare și traducere, dacă veți utiliza documentul în străinătate.

Cum procedez pentru a beneficia de serviciile Centrului T&B International pentru eliberarea adeverinței de celibat?

Deoarece punem accentul pe utilizarea cât mai eficientă a timpului și reducerea costurilor pentru clienții noștri, subliniem faptul că indiferent dacă locuiți în București sau în alt județ din România, NU ESTE OBLIGATORIE PREZENȚA dvs. la birourile noastre! Toate detaliile pot fi transmise prin APLICAȚIA ONLINE de mai jos sau via e-mail iar documentele, prin E-MAIL sau CURIER.
Vom realiza toate procedurile în numele dvs. iar după finalizarea tuturor operațiunilor, adeverința de celibat vă va fi transmisă prin CURIER RAPID atât în București, cât și în alte localități din România sau din străinătate (în orice țară).

De asemenea, în cazul în care doriți să vă prezentați personal sau prin delegat la birourile noastre pentru depunerea și/sau pentru preluarea documentelor, acest lucru este posibil conform programului de lucru cu publicul.

CU T&B INTERNATIONAL PROCESUL DE ELIBERARE A CERTIFICATULUI DE CELIBAT ESTE SIMPLU, RAPID ȘI SIGUR

Aplicați ONLINE 24/7

Completați datele în aplicație și un specialist al Centrului de Vize și Legalizări va prelua cazul dvs. și în cel mai scurt timp veți primi o ofertă personalizată

Transmiteți documentele

Transmiteți documentele prin mail, curier sau personal la birourile noastre. Ne ocupăm de toate procedurile de obținere a adeverinței de celibat.

Primiți certificatul de celibat

Primiți certificatul de celibat prin CURIER RAPID la adresa dvs. sau îl ridicați personal de la sediul nostru.

Pentru realizarea tuturor procedurilor în numele dvs. trebuie să ne transmiteți (pe e-mail, curier sau personal):
  1. O copie după Cartea de Identitate valabilă (sau după Pașaport în cazul cetățenilor români cu domiciliul în străinătate);
  2. O serie de documente semnate de dvs. prin care ne veți împuternici legal să obținem certificatul de celibat în numele dvs. Aceste documente vi le vom transmite inițial noi pe e-mail. Dvs. le veți printa, semna în original și le transmiteți inapoi către noi.

Pentru obținerea adeverinței de celibat avem 2 tipuri de servicii disponibile, în funcție de localitatea în care a fost înregistrată nașterea dvs.:

  • Procesare urgentă - 7-10 zile lucrătoare. Acest serviciu este disponibil pentru majoritatea orașelor mari din România.
  • Procesare normală - până la 30 de zile lucrătoare. Acest serviciu este disponibil pentru orice localitate din Romnânia.
Termenele de mai sus sunt valabile din momentul în care primim toate documentele necesare din partea dvs

În cazul în care veți solicita și alte servicii adiționale de apostilare, supralegalizare sau traducere, timpul de procesare va fi mai mare, în funcție de procedurile implicate.

Ştim că factorul TIMP este de cele mai multe ori cel mai important pentru dvs., de aceea vom face tot posibilul să obţinem cele mai scurte termene de predare. Vă invităm să ne contactați utilizând aplicația ONLINE de mai jos (sau pe e-mail / telefonic) prin intermediul căreia ne puteți transmite toate detaliile despre situația dvs. concretă. Astfel un specialist al Centrului de Vize și Legalizări va evalua solicitarea dvs. și vă va transmite toate detaliile privind termenul de predare și costurile totale.

Numărul de documente și de proceduri solicitate, precum și alte particularități vor determina calculul total exact.

Facturarea se realizează în LEI (în cazul persoanelor rezidente în România) și în EUR (în cazul persoanelor rezidente în străinătate – la cursul de schimb al BNR), iar factura de plată este transmisă pe e-mail.

MODALITĂȚI DE PLATĂ
  • ONLINE cu cardul bancar emis sub una din siglele: VISA, Mastercard, American Express, Discover, JCB, Wright Express, Carte Blanche, Diner’s Club (alegând această metodă de plată veți primi pe e-mail factura împreună cu un link prin accesarea căruia veți putea plăti online direct cu cardul dvs.)
  • Plată prin transfer bancar (alegând această metodă de plată veți primi pe e-mail factura împreună cu conturile bancare în care puteți face transferul bancar – direct prin Internet Banking sau prin ordin de plată la ghișeul băncii)
  • Depunere numerar direct la casieria băncii (alegând această metodă de plată veți primi pe e-mail factura împreună cu conturile bancare în care puteți face plata direct la casieria băncii)

Plata NU se face anticipat, ci după demararea procedurilor! În momentul transmiterii documentelor către dvs. plata trebuie să fi fost efectuată.

Pentru o estimare a costurilor TOTALE vă rugăm să folosiți formularul de mai jos și un specialist al Centrului de Vize și Legalizări va analiza solicitarea dvs. și vă va transmite o ofertă adaptată nevoilor dvs.