Viză Antigua și Barbuda

Cetățenii din România care călătoresc în Antigua și Barbuda în scop turistic pot intra fară viză pentru maxim 180 zile.

Viză de croazieră pentru Antigua și Barbuda

Cetățenii din România care călătoresc în Antigua și Barbuda în croazieră pot intra fară viză pentru maxim 180 zile.

Viză Diplomatică/Oficială pentru Antigua și Barbuda

Cetățenii din România care călătoresc în Antigua și Barbuda pentru vizite oficiale nu au nevoie de viză!

Atât România cât și Antigua și Barbuda sunt state semnatare ale Convenției de la Haga privind suprimarea cerinței de supralegalizare a actelor oficiale străine, prin urmare actele emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Antigua și Barbuda, trebuie să fie supuse procedurii de certificare cu Apostila de la Haga, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Apostila este eliberată de autoritățile competente ale unui stat semnatar al Convenției de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în țara respectivă, care urmează să fie prezentate pe teritoriul altui stat semnatar al Convenției. Scopul eliberării apostilei este autentificarea originii unui act oficial, pentru prevenirea utilizării unor acte false în vederea producerii de efecte juridice.

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Antigua și Barbuda și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de obținere a apostilei și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Antigua și Barbuda. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de vizare, apostilare și traducere a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Traduceri și apostilări documente pentru Antigua și Barbuda

www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în Antigua și Barbuda

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre Antigua și Barbuda

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru Antigua și Barbuda

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles