Viză Armenia

Cetățenii din România care călătoresc în Armenia în scop turistic pot intra fară viză pentru maxim 180 de zile.

Viză de afaceri pentru Armenia

Cetățenii din România care călătoresc în Armenia pentru afaceri pot intra fară viză pentru maxim 180 de zile.

Viză Diplomatică/Oficială pentru Armenia

Cetățenii din România care călătoresc în Armenia pentru vizite oficiale nu au nevoie de viză!

Atât România cât și Armenia sunt state semnatare ale Convenției de la Haga privind suprimarea cerinței de supralegalizare a actelor oficiale străine, prin urmare actele emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Armenia, trebuie să fie supuse procedurii de certificare cu Apostila de la Haga, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Apostila este eliberată de autoritățile competente ale unui stat semnatar al Convenției de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în țara respectivă, care urmează să fie prezentate pe teritoriul altui stat semnatar al Convenției. Scopul eliberării apostilei este autentificarea originii unui act oficial, pentru prevenirea utilizării unor acte false în vederea producerii de efecte juridice.

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Armenia și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de obținere a apostilei și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Armenia. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de vizare, apostilare și traducere a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Traduceri și apostilări documente pentru Armenia

www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în Armenia

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre Armenia

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru Armenia

Alte Categorii De Vize pentru Armenia

Cetățenii din România care călătoresc în Armenia pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles