Viză Australia

Cetățenii din România care călătoresc în Australia în tranzit aeroportuar nu au nevoie de viză dacă nu intenționează să părăsească zona de tranzit internațional a aeroportului iar conexiunea aeriană este programată în următoarele 8 ore de la ora aterizării în Australia. De asemenea în cazul tranzitului prin Gold Coast Airport, Cairns Airport sau Sydney Airport tranzitul de maxim 8 ore trebuie să aibă loc în aceeași zi calendaristică. În cazul tranzitului prin Adelaide este necesară viza de tranzit cu excepția cazului cand se continua zborul cu aceeași aeronavă. De asemenea, când preluarea bagajelor și efectuarea unui nou chek-in este necesară este necesar să obțineți o viză. Dacă pentru situația dvs. se impune viza vă rugăm sa consultați secțiunea corespunzătoare din secțiunea - Alte Categorii de Vize.

Viză de turism pentru Australia

Cetățenii din România care călătoresc în Australia în scop turistic au nevoie de viză!

Viză de afaceri pentru Australia

Cetățenii din România care călătoresc în Australia pentru afaceri au nevoie de viză!

În prezent, Centrul de Vize și Legalizări T&B International din București (România) face toate demersurile necesare pentru a oferi servicii suport pentru obținerea vizelor pentru AUSTRALIA. Până la obținerea acreditărilor, vă rugăm să aveți în vedere următoarele:

  • Cetățenii din statele UE (inclusiv cetățenii români), Andorra, Islanda, Liechenstein, Monaco, Norvegia, San Marino, Elveția și Vatican, care se deplasează în Australia pentru turism sau afaceri pot obține online o viză prin sistemul eVisitor (Subclass 651).
  • Cetățenii din Canada, SUA, Japonia, Coreea de Sud, Singapore, Malaezia, Brunei și Hong Kong pot obține o autorizația electronică de călătorie ETA –Subclass 601.
  • Pentru alte categorii de vize vă rugăm să vă adresați Centrului de Vize pentru Australia din Londra.

Atât România cât și Australia sunt state semnatare ale Convenției de la Haga privind suprimarea cerinței de supralegalizare a actelor oficiale străine, prin urmare actele emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Australia, trebuie să fie supuse procedurii de certificare cu Apostila de la Haga, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Apostila este eliberată de autoritățile competente ale unui stat semnatar al Convenției de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în țara respectivă, care urmează să fie prezentate pe teritoriul altui stat semnatar al Convenției. Scopul eliberării apostilei este autentificarea originii unui act oficial, pentru prevenirea utilizării unor acte false în vederea producerii de efecte juridice.

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Australia și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de obținere a apostilei și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Australia. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de vizare, apostilare și traducere a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Traduceri și apostilări documente pentru Australia

OFERTE DE ZBORURI PENTRU AUSTRALIA

OFERTE HOTELURI ÎN AUSTRALIA

Pentru o călătorie în siguranță și pentru evitarea costurilor medicale foarte ridicate în cazul unui eveniment medical neplăcut pe timpul șederii în Australia, vă recomandăm insistent să încheiați o sigurare medicală de călătorie. Puteți obține online aici asigurarea medicală pentru Australia.

Alte Categorii De Vize pentru Australia

Cetățenii din România care călătoresc în Australia pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Viză Diplomatică/Oficială pentru Australia

Cetățenii din România care călătoresc în Australia pentru vizite oficiale au nevoie de viză!

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles