Viză Ghana

Cetățenii din România care călătoresc în Ghana în scop turistic au nevoie de viză!

Viză de afaceri pentru Ghana

Cetățenii din România care călătoresc în Ghana pentru afaceri au nevoie de viză!

Alte Categorii De Vize pentru Ghana

Cetățenii din România care călătoresc în Ghana pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Viză Diplomatică/Oficială pentru Ghana

Cetățenii din România care călătoresc în Ghana pentru vizite oficiale nu au nevoie de viză!

Actele oficiale emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Ghana, trebuie să fie supuse procedurii de supralegalizare, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Supralegalizarea reprezintă procedura de autentificare a actelor oficiale străine care urmează sa producă efecte juridice în țări nesemnatare ale Convenției de la Haga. Procedura de supralegalizare este mult mai complexă ca cea de Apostilare, presupunând un numar mult mai mare de certificări și anume: din partea instituțiilor tutelare ale entitățiilor instituționale emitente ale documentelor, supralegalizarea la Ministerul Afacerilor Externe al țării care a emis actul și ulterior legalizarea sigiliului și semnăturii Ministerului Afacerilor Externe pe cale diplomatică (de către ambasadele sau reprezentanțele consulare ale statelor în care actul urmează să producă efecte).

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Ghana și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de supralegalizare administrativă și consulară și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Ghana. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de vizare, supralegalizare și traducere a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Traduceri și supralegalizări documente pentru Ghana

www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în Ghana

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre Ghana

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru Ghana

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles