Viză Insulele Solomon

Cetățenii din România care călătoresc în Insulele Solomon în scop turistic nu au nevoie de viză pentru o perioadă de ședere până la 90 de zile.

Viză Diplomatică/Oficială pentru Insulele Solomon

Cetățenii din România care călătoresc în Insulele Solomon pentru vizite oficiale nu au nevoie de viză!

Actele oficiale emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Insulele Solomon, trebuie să fie supuse procedurii de supralegalizare, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Supralegalizarea reprezintă procedura de autentificare a actelor oficiale străine care urmează sa producă efecte juridice în țări nesemnatare ale Convenției de la Haga. Procedura de supralegalizare este mult mai complexă ca cea de Apostilare, presupunând un numar mult mai mare de certificări și anume: din partea instituțiilor tutelare ale entitățiilor instituționale emitente ale documentelor, supralegalizarea la Ministerul Afacerilor Externe al țării care a emis actul și ulterior legalizarea sigiliului și semnăturii Ministerului Afacerilor Externe pe cale diplomatică (de către ambasadele sau reprezentanțele consulare ale statelor în care actul urmează să producă efecte).

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Insulele Solomon și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de supralegalizare administrativă și consulară și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Insulele Solomon. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de vizare, supralegalizare și traducere a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Traduceri și supralegalizări documente pentru Insulele Solomon

www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în Insulele Solomon

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre Insulele Solomon

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru Insulele Solomon

Alte Categorii De Vize pentru Insulele Solomon

Cetățenii din România care călătoresc în Insulele Solomon pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles