Viză Kiribati

Cetățenii din România care călătoresc în Kiribati în scop turistic nu au nevoie de viză pentru o perioadă de ședere de până la 120 de zile.

Viză de afaceri pentru Kiribati

Cetățenii din România care călătoresc în Kiribati pentru afaceri nu au nevoie de viză pentru o perioadă de ședere de până la 120 de zile.

Viză Diplomatică/Oficială pentru Kiribati

Cetățenii din România care călătoresc în Kiribati pentru vizite oficiale nu au nevoie de viză!

Actele oficiale emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Kiribati, trebuie să fie supuse procedurii de supralegalizare, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Supralegalizarea reprezintă procedura de autentificare a actelor oficiale străine care urmează sa producă efecte juridice în țări nesemnatare ale Convenției de la Haga. Procedura de supralegalizare este mult mai complexă ca cea de Apostilare, presupunând un numar mult mai mare de certificări și anume: din partea instituțiilor tutelare ale entitățiilor instituționale emitente ale documentelor, supralegalizarea la Ministerul Afacerilor Externe al țării care a emis actul și ulterior legalizarea sigiliului și semnăturii Ministerului Afacerilor Externe pe cale diplomatică (de către ambasadele sau reprezentanțele consulare ale statelor în care actul urmează să producă efecte).

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Kiribati și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de supralegalizare administrativă și consulară și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Kiribati. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de vizare, supralegalizare și traducere a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Traduceri și supralegalizări documente pentru Kiribati

www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în Kiribati

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre Kiribati

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru Kiribati

Alte Categorii De Vize pentru Kiribati

Cetățenii din România care călătoresc în Kiribati pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles