Viză Macao

Cetățenii din România care călătoresc în Macao în tranzit aeroportuar nu au nevoie de viză pentru o perioadă de până la 90 de zile.

Viză de turism pentru Macao

Cetățenii din România care călătoresc în Macao în scop turistic nu au nevoie de viză pentru o perioadă de până la 90 de zile.

Viză de afaceri pentru Macao

Cetățenii din România care călătoresc în Macao pentru afaceri nu au nevoie de viză pentru o perioadă de până la 90 de zile.

Viză Diplomatică/Oficială pentru Macao

Cetățenii din România care călătoresc în Macao pentru vizite oficiale nu au nevoie de viză!

Atât România cât și Macao sunt state semnatare ale Convenției de la Haga privind suprimarea cerinței de supralegalizare a actelor oficiale străine, prin urmare actele emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Macao, trebuie să fie supuse procedurii de certificare cu Apostila de la Haga, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Apostila este eliberată de autoritățile competente ale unui stat semnatar al Convenției de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în țara respectivă, care urmează să fie prezentate pe teritoriul altui stat semnatar al Convenției. Scopul eliberării apostilei este autentificarea originii unui act oficial, pentru prevenirea utilizării unor acte false în vederea producerii de efecte juridice.

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Macao și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de obținere a apostilei și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Macao. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de vizare, apostilare și traducere a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Traduceri și apostilări documente pentru Macao

www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în Macao

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre Macao

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru Macao

Alte Categorii De Vize pentru Macao

Cetățenii din România care călătoresc în Macao pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles