Viză SUA

Cetățenii din România care călătoresc în SUA în scop turistic au nevoie de viză!

În prezent, Centrul de Vize și Legalizări T&B International din București (România) face toate demersurile necesare pentru a oferi servicii suport pentru obținerea vizelor pentru STATELE UNITE ALE AMERICII cât mai curând. Pentru moment Centrul de Vize oferă servicii suport pentru peste 100 de state.

Pentru moment, cetățenii români și străini rezidenți în Romania, sunt rugați să se adreze Ambasadei SUA la București, atât pentru detalii privind obținerea vizelor americane, cât și pentru orice alte informații privind călătoria în Statele Unite.

Atât România cât și SUA sunt state semnatare ale Convenției de la Haga privind suprimarea cerinței de supralegalizare a actelor oficiale străine, prin urmare actele emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în SUA, trebuie să fie supuse procedurii de certificare cu Apostila de la Haga, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Apostila este eliberată de autoritățile competente ale unui stat semnatar al Convenției de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în țara respectivă, care urmează să fie prezentate pe teritoriul altui stat semnatar al Convenției. Scopul eliberării apostilei este autentificarea originii unui act oficial, pentru prevenirea utilizării unor acte false în vederea producerii de efecte juridice.

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în SUA și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de obținere a apostilei și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în SUA. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de traduceri, accesați pagina dedicată pentru Traduceri Engleză iar pentru vizare și apostilare a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Apostilări documente pentru SUA .

OFERTE DE ZBORURI PENTRU S.U.A.

OFERTE HOTELURI ÎN S.U.A.

Pentru o călătorie în siguranță și pentru evitarea costurilor medicale foarte ridicate în cazul unui eveniment medical neplăcut pe timpul șederii în S.U.A., vă recomandăm insistent să încheiați o sigurare medicală de călătorie. Puteți obține online aici asigurarea medicală pentru S.U.A..

Viză de afaceri pentru SUA

Cetățenii din România care călătoresc în SUA pentru afaceri au nevoie de viză!

Viză de tranzit pentru SUA

Cetățenii din România care călătoresc în SUA în tranzit au nevoie de viză!

Viză de muncă pentru SUA

Cetățenii din România care călătoresc în SUA pentru activități laborale au nevoie de viză!

Viză de studii pentru SUA

Cetățenii din România care călătoresc în SUA pentru studii au nevoie de viză!

Viză internship pentru SUA

Cetățenii din România care călătoresc în SUA pentru internship au nevoie de viză!

Viză membri de echipaj pentru SUA

Cetățenii din România care călătoresc în SUA pentru a desfăsura activități de transport internațional în calitate de membri de echipaj au nevoie de viză!

Alte Categorii De Vize pentru SUA

Cetățenii din România care călătoresc în SUA pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Viză Diplomatică/Oficială pentru SUA

Cetățenii din România care călătoresc în SUA pentru vizite oficiale au nevoie de viză!