Viză Africa de Sud

Cetățenii din România care călătoresc în Africa de Sud în scop turistic au nevoie de viză!

Viză de afaceri pentru Africa de Sud

Cetățenii din România care călătoresc în Africa de Sud pentru afaceri au nevoie de viză!

Viză de muncă pentru Africa de Sud

Cetățenii din România care călătoresc în Africa de Sud pentru activități laborale au nevoie de viză!

Alte Categorii De Vize pentru Africa de Sud

Cetățenii din România care călătoresc în Africa de Sud pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Viză Diplomatică/Oficială pentru Africa de Sud

Cetățenii din România care călătoresc în Africa de Sud pentru vizite oficiale nu au nevoie de viză!

Atât România cât și Africa de Sud sunt state semnatare ale Convenției de la Haga privind suprimarea cerinței de supralegalizare a actelor oficiale străine, prin urmare actele emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Africa de Sud, trebuie să fie supuse procedurii de certificare cu Apostila de la Haga, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Apostila este eliberată de autoritățile competente ale unui stat semnatar al Convenției de la Haga, pentru actele oficiale întocmite în țara respectivă, care urmează să fie prezentate pe teritoriul altui stat semnatar al Convenției. Scopul eliberării apostilei este autentificarea originii unui act oficial, pentru prevenirea utilizării unor acte false în vederea producerii de efecte juridice.

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Africa de Sud și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de obținere a apostilei și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Africa de Sud. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de vizare, apostilare și traducere a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Traduceri și apostilări documente pentru Africa de Sud

www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în Africa de Sud

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre Africa de Sud

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru Africa de Sud

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles

Informare
Stimați clienți, în această perioadă programul cu publicul se va desfășura în intervalul orar 12:00 - 18:00. Pentru a efectua depuneri/ridicări de documente la sediul nostru, avem rugămintea să ne contactați în prealabil pe email sau telefonic, pentru stabili o programare. Vă mulțumim pentru înțelegere!
×