Viză Algeria

Cetățenii din România care călătoresc în Algeria în scop turistic au nevoie de viză!

Viză de afaceri pentru Algeria

Cetățenii din România care călătoresc în Algeria pentru afaceri au nevoie de viză!

Viză de Asistență Tehnică Și Prestare De Servicii pentru Algeria

Cetățenii din România care călătoresc în Algeria pentru asistență tehnică și prestare de servicii au nevoie de viză!

Viză de muncă pentru Algeria

Cetățenii din România care călătoresc în Algeria pentru activități laborale au nevoie de viză!

Viză privată pentru Algeria

Cetățenii din România care călătoresc în Algeria pentru vizite private au nevoie de viză!

Viză de tranzit pentru Algeria

Cetățenii din România care călătoresc în Algeria în tranzit au nevoie de viză!

Alte Categorii De Vize pentru Algeria

Cetățenii din România care călătoresc în Algeria pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Viză Diplomatică/Oficială pentru Algeria

Cetățenii din România care călătoresc în Algeria pentru vizite oficiale nu au nevoie de viză!

Important

Centrul de Vize și Legalizări T&B International oferă servicii de pregătire și expediere a documentelor pentru vizele pentru Algeria si alte state pentru cetățenii români și macedoneni și străini rezidenți în România și Republica Macedonia.

ATENȚIE!

Cetățenii români posesori ai pașapoartelor DIPLOMATICE sunt scutiți de obligativitatea obținerii vizei de intrare în Algeria pentru o perioadă de ședere de până la 90 de zile.

Posesorii de pașapoarte DE SERVICIU în schimb trebuie să obțină o viză în prealabil.

Acte necesare - viza diplomatică/oficială Algeria

 1. Pașaport cu minim 2 pagini libere, al cărui termen de valabilitate să fie mai mare de 6 luni de la intrarea în țară.
 2. Două fotografii color 3.5cm x 4.5cm pe fundal alb, nu mai vechi de 6 luni. Fața trebuie să fie vizibilă în totalitate (fără ochelari, cu capul descoperit - exceptând situația în care din motive religioase sau etnice se impune acoperirea capului).
  În cazul în care nu dispuneți de o fotografie recentă cu caracteristicile menționate, puteți opta să ne trimiteți online o poză în format electronic (vezi instrucțiunile ) pe care o vom adapta pentru dvs. la cerințele Consulatului, eliminând astfel posibilitatea ca poza să fie respinsă de agenții consulari. Dacă totuși dispuneți deja de o poză recentă printată, vă rugăm să verificați ca aceasta să îndeplinească cu precizie toate cerințele pozei pentru obținerea vizei specifice Consulatului Algerian.
 3. Notă verbală/Scrisoare oficială adresată Ambasadei Algeriei din București (România) din partea Guvernului sau a altor autorităţi din România (sau din Macedonia, în cazul cetățenilor macedoneni) ori din partea unei organizaţii internaţionale, prin care se atestă statutul oficial al solicitantului şi scopul oficial al călătoriei în Algeria.
 4. Copie a cărții de identitate diplomatice (doar în cazul diplomaților străini acreditați în România sau în Republica Macedonia).
 5. Formular viză Algeria - semnat în original, în dublu exemplar. Aveți la dispoziție două posibilități:
  1. Completarea aplicației ONLINE de mai jos. Completând aplicația online (vezi butonul de mai jos), agenții noștri vor pregăti formularele necesare și, în cel mai scurt timp (maxim 24h), le veți primi pe e-mail pentru a fi semnate de dvs. și transmise alături de restul documentelor prin curier sau personal la birourile noastre.
  2. Completarea formularului direct la birourile noastre. În cazul în care optați pentru această variantă, cererea dvs. poate fi preluată pe loc beneficiind de serviciul de completare asistată a formularului. În caz de necesitate, vă punem la dispoziție de asemenea serviciile Visa Express și/sau de realizare a fotografiilor necesare.
Atenție! În cazul documentelor care nu sunt redactate în limba română, arabă, engleză sau franceză, este necesar să prezentați o traducere în una dintre aceste limbi. Vă informăm că, în caz de necesitate ne putem ocupa de traducerea tuturor documentelor.
Pentru însoțitori/dependenți minori:
 • Certificatul de naștere (original și copie).
 • Procură notarială în original și copie, în cazul în care minorul nu călătorește cu ambii părinți sau cu nici unul dintre aceștia. În procură se va preciza atat acordul privind călătoria minorului cu unul dintre părinți sau cu o terță persoană, cât și consimțământul pentru realizarea aplicației pentru viză.
 • Adițional, în cazul în care minorul călătorește neînsoțit de părinți, se vor prezenta alături de procură copiile după pașapoartele părinților. În cazul în care călătorește doar cu unul dintre părinți, se va prezenta și copia pașaportului părintelui care nu însoțește minorul (sau copia cărții de identitate dacă nu dispune de pașaport).
 • Traducerea în limba arabă, engleză sau franceză a procurii notariale, efectuată de un traducător autorizat. Vă informăm că, în caz de necesitate ne putem ocupa de traducerea și legalizarea tuturor documentelor necesare. Pentru detalii consultați secțiunea Traduceri și Legalizări documente Algeria din cadrul website-ului nostru).

Actele oficiale emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Algeria, trebuie să fie supuse procedurii de supralegalizare, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Supralegalizarea reprezintă procedura de autentificare a actelor oficiale străine care urmează sa producă efecte juridice în țări nesemnatare ale Convenției de la Haga. Procedura de supralegalizare este mult mai complexă ca cea de Apostilare, presupunând un numar mult mai mare de certificări și anume: din partea instituțiilor tutelare ale entitățiilor instituționale emitente ale documentelor, supralegalizarea la Ministerul Afacerilor Externe al țării care a emis actul și ulterior legalizarea sigiliului și semnăturii Ministerului Afacerilor Externe pe cale diplomatică (de către ambasadele sau reprezentanțele consulare ale statelor în care actul urmează să producă efecte).

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Algeria și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de supralegalizare administrativă și consulară și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Algeria. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de vizare, supralegalizare și traducere a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Traduceri și supralegalizări documente pentru Algeria

www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în Algeria

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre Algeria

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru Algeria

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles