Viză Canada

Cetățenii din România care călătoresc în Canada pentru turism, vizite de afaceri sau private au nevoie de viză!

ETA Tranzit Aeroportuar pentru Canada

Cetățenii din România care călătoresc în Canada în tranzit aeroportuar au nevoie de viză!

Viză de muncă pentru Canada

Cetățenii din România care călătoresc în Canada pentru activități laborale au nevoie de viză!

Viză de studii pentru Canada

Cetățenii din România care călătoresc în Canada pentru studii au nevoie de viză!

Alte Categorii De Vize pentru Canada

Cetățenii din România care călătoresc în Canada pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

În prezent, Centrul de Vize și Legalizări T&B International din București (România) face toate demersurile necesare pentru a oferi servicii suport pentru obținerea vizelor pentru CANADA cât mai curând. Pentru moment Centrul de Vize oferă servicii suport pentru peste 100 de state.

Pentru moment, cetățenii români, bulgari, moldoveni și străinii rezidenți în aceste țări, sunt rugați să se adreze Ambasadei Canadei la București, atât pentru detalii privind obținerea vizelor canadiene, cât și pentru orice alte informații privind călătoria în Canada.

Actele oficiale emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Canada, trebuie să fie supuse procedurii de supralegalizare, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Supralegalizarea reprezintă procedura de autentificare a actelor oficiale străine care urmează sa producă efecte juridice în țări nesemnatare ale Convenției de la Haga. Procedura de supralegalizare este mult mai complexă ca cea de Apostilare, presupunând un numar mult mai mare de certificări și anume: din partea instituțiilor tutelare ale entitățiilor instituționale emitente ale documentelor, supralegalizarea la Ministerul Afacerilor Externe al țării care a emis actul și ulterior legalizarea sigiliului și semnăturii Ministerului Afacerilor Externe pe cale diplomatică (de către ambasadele sau reprezentanțele consulare ale statelor în care actul urmează să producă efecte).

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Canada și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de supralegalizare administrativă și consulară și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Canada. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de vizare, supralegalizare și traducere a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Traduceri și supralegalizări documente pentru Canada

OFERTE DE ZBORURI PENTRU CANADA

OFERTE HOTELURI ÎN CANADA

Pentru o călătorie în siguranță și pentru evitarea costurilor medicale foarte ridicate în cazul unui eveniment medical neplăcut pe timpul șederii în Canada, vă recomandăm insistent să încheiați o sigurare medicală de călătorie. Puteți obține online aici asigurarea medicală pentru Canada.

Viză Diplomatică/Oficială pentru Canada

Cetățenii din România care călătoresc în Canada pentru vizite oficiale au nevoie de viză!

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles