Viză China

Cetățenii din România care călătoresc în China în scop turistic au nevoie de viză!

Viză de afaceri pentru China

Cetățenii din România care călătoresc în China pentru afaceri au nevoie de viză!

Viză de tranzit pentru China

Cetățenii din România care călătoresc în China în tranzit au nevoie de viză!

Viză de muncă pentru China

Cetățenii din România care călătoresc în China pentru activități laborale au nevoie de viză!

Viză privată pentru China

Cetățenii din România care călătoresc în China pentru vizite private au nevoie de viză!

Viză de studii pentru China

Cetățenii din România care călătoresc în China pentru studii au nevoie de viză!

Viză jurnalistică pentru China

Cetățenii din România care călătoresc în China pentru activități jurnalistice au nevoie de viză!

Viză membri de echipaj pentru China

Cetățenii din România care călătoresc în China pentru a desfăsura activități de transport internațional în calitate de membri de echipaj au nevoie de viză!

Viză pentru talente pentru China

Cetățenii din România care călătoresc în China pentru a desfășura activități dedicate persoanelor înalt calificate sau cu talente deosebite au nevoie de viză!

Viză pentru vizită non-business pentru China

Cetățenii din România care călătoresc în China pentru scopuri culturale, științifice, sportive, pentru a participa la conferinte, la misiuni de informare sau alte activități similare necomerciale au nevoie de viză!

Viză de rezidență permanentă pentru China

Cetățenii din România care călătoresc în China pentru a obține rezidența permanentă au nevoie de viză!

Viză Diplomatică/Oficială pentru China

Cetățenii din România care călătoresc în China pentru vizite oficiale nu au nevoie de viză!

Important

Cetățenii români posesori ai pașapoartelor diplomatice nu au nevoie de viză pentru o perioadă de până la 90 zile. Posesorii pașapoartelor de serviciu pot intra în China fară viză pentru o perioadă de până la 30 de zile.

În conformitate cu Exit and Entry Administration Law of the People’s Republic of China și cu Regulations of the People’s Republic of China on Administration of the Entry and Exit of Foreigners, în vigoare de la 1 septembrie 2013, cetățenii țărilor care au semnat acorduri bilaterale de scutire de viză cu China, inclusiv deținătorii de pașapoarte diplomatice și de serviciu din România, sunt obligați să aplice pentru viza de tip Z, X1, Q1, S1, D, J1 după caz, înainte de a intra în China, dacă scopul cățătoriei este de muncă (Z), studiu (X1), reuniune familială (Q1), vizită familială de lungă durată (S1), reședință permanentă (D) sau jurnalist străin rezident (J1).

Pentru vizualizarea cerințelor pentru vizele de tip Z, X1, Q1, S1, D, J1 verificați secțiunile corespunzătoare în funcție de categoria la care vă încadrați.


Actele oficiale emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în China, trebuie să fie supuse procedurii de supralegalizare, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Supralegalizarea reprezintă procedura de autentificare a actelor oficiale străine care urmează sa producă efecte juridice în țări nesemnatare ale Convenției de la Haga. Procedura de supralegalizare este mult mai complexă ca cea de Apostilare, presupunând un numar mult mai mare de certificări și anume: din partea instituțiilor tutelare ale entitățiilor instituționale emitente ale documentelor, supralegalizarea la Ministerul Afacerilor Externe al țării care a emis actul și ulterior legalizarea sigiliului și semnăturii Ministerului Afacerilor Externe pe cale diplomatică (de către ambasadele sau reprezentanțele consulare ale statelor în care actul urmează să producă efecte).

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în China și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de supralegalizare administrativă și consulară și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în China. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de vizare, supralegalizare și traducere a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Traduceri și supralegalizări documente pentru China

www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în China

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre China

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru China

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea folosirii acestora și a politicii noastre de utilizare a fișierelor de tip cookies. Am înțeles