Viză Gabon

Cetățenii din România care călătoresc în Gabon au nevoie de viză!

Viză de turism pentru Gabon

Cetățenii din România care călătoresc în Gabon în scop turistic au nevoie de viză!

Viză de afaceri pentru Gabon

Cetățenii din România care călătoresc în Gabon pentru afaceri au nevoie de viză!

Alte Categorii De Vize pentru Gabon

Cetățenii din România care călătoresc în Gabon pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Viză Diplomatică/Oficială pentru Gabon

Cetățenii din România care călătoresc în Gabon pentru vizite oficiale au nevoie de viză!

Actele oficiale emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Gabon, trebuie să fie supuse procedurii de supralegalizare, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Supralegalizarea reprezintă procedura de autentificare a actelor oficiale străine care urmează sa producă efecte juridice în țări nesemnatare ale Convenției de la Haga. Procedura de supralegalizare este mult mai complexă ca cea de Apostilare, presupunând un numar mult mai mare de certificări și anume: din partea instituțiilor tutelare ale entitățiilor instituționale emitente ale documentelor, supralegalizarea la Ministerul Afacerilor Externe al țării care a emis actul și ulterior legalizarea sigiliului și semnăturii Ministerului Afacerilor Externe pe cale diplomatică (de către ambasadele sau reprezentanțele consulare ale statelor în care actul urmează să producă efecte).

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Gabon și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de supralegalizare administrativă și consulară și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Gabon. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de traduceri, accesați pagina dedicată pentru Traduceri Franceză iar pentru vizare și supralegalizare a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Supralegalizări documente pentru Gabon.

Procesul de obținere a vizelor este simplu, rapid și sigur


Aplica online pentru viza
Aplicați online pentru Viză Gabon

Completați datele în aplicația online și un reprezentant al Centrului de Vize va prelua imediat solicitarea dvs.

Transmiteți documentele prin curier sau personal
Transmiteți documentele

Trimiteți documentele necesare prin metoda aleasă în aplicația online (prin curier sau depunere personală la sediul nostru). Actele pot fi ridicate de curierul nostru partener.

Calatoriti fara grija vizei!
Primiți Viza! Călătorie plăcută în Gabon!

Vă transmitem pașaportul cu viza îndată ce aceasta a fost aprobată (prin curier sau ridicare personală de la birourile noastre).www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în Gabon

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre Gabon

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru Gabon

Visa and Legalisation Center T&B International, is not affiliated with the government of Gabon and provides expediting services for visa to Gabon and charges a service fee.
Centrul de vize și legalizări T&B International, nu este afiliat guvernului din Gabon și oferă servicii de visa handling pentru Gabon percepând o taxă pentru serviciile prestate.