Viză Iran

Cetățenii din România care călătoresc în Iran în scop turistic au nevoie de viză!

Viză de turism pentru Iran

Cetățenii din România care călătoresc în Iran în scop turistic au nevoie de viză!

Viză de afaceri pentru Iran

Cetățenii din România care călătoresc în Iran pentru afaceri au nevoie de viză!

Viză pentru șoferi profesioniști pentru Iran

Cetățenii din România care călătoresc în Iran pentru a desfășura activități de transport internațional în calitate de șoferi profesioniști au nevoie de viză!

Alte Categorii De Vize pentru Iran

Cetățenii din România care călătoresc în Iran pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Viză Diplomatică/Oficială pentru Iran

Cetățenii din România care călătoresc în Iran pentru vizite oficiale nu au nevoie de viză!

Actele oficiale emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Iran, trebuie să fie supuse procedurii de supralegalizare, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Supralegalizarea reprezintă procedura de autentificare a actelor oficiale străine care urmează sa producă efecte juridice în țări nesemnatare ale Convenției de la Haga. Procedura de supralegalizare este mult mai complexă ca cea de Apostilare, presupunând un numar mult mai mare de certificări și anume: din partea instituțiilor tutelare ale entitățiilor instituționale emitente ale documentelor, supralegalizarea la Ministerul Afacerilor Externe al țării care a emis actul și ulterior legalizarea sigiliului și semnăturii Ministerului Afacerilor Externe pe cale diplomatică (de către ambasadele sau reprezentanțele consulare ale statelor în care actul urmează să producă efecte).

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Iran și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de supralegalizare administrativă și consulară și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Iran. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de traduceri, accesați pagina dedicată pentru Traduceri Persană (Farsi/Dari) iar pentru vizare și supralegalizare a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Supralegalizări documente pentru Iran.

www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în Iran

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre Iran

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru Iran