Viză Iran

Cetățenii din România care călătoresc în Iran în scop turistic au nevoie de viză!

Viză de turism pentru Iran

Cetățenii din România care călătoresc în Iran în scop turistic au nevoie de viză!

Viză de afaceri pentru Iran

Cetățenii din România care călătoresc în Iran pentru afaceri au nevoie de viză!

Viză pentru șoferi profesioniști pentru Iran

Cetățenii din România care călătoresc în Iran pentru a desfășura activități de transport internațional în calitate de șoferi profesioniști au nevoie de viză!

Pentru moment, Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă poate oferi asistență pentru obținerea vizelor pentru IRAN doar dacă sunteți rezident în România, în caz contrar, vă rugăm să va adresați celei mai apropiate misiuni diplomatice sau consulare a IRANULUI.

OFERTE ZBORURI ȘI HOTELURI ÎN IRAN

Dacă nu v-ați rezervat biletul de avion, puteți consulta ofertele disponibile pentru zboruri către Iran.

Dacă incă nu v-ați rezervat hotelul, vă oferim posibilitatea de a realiza aici rezervările pentru hoteluri în Iran.

ASIGURĂRI MEDICALE DE CĂLĂTORIE PENTRU IRAN

Deținerea unei asigurări medicale pentru întreaga perioada de ședere este obligatorie! Puteți obține online aici asigurarea medicală de călătorie pentru Iran.

Actele oficiale emise de autoritățile din România, pentru a fi recunoscute și deci a produce efecte în Iran, trebuie să fie supuse procedurii de supralegalizare, dacă altceva nu este prevăzut printr-un acord bilateral sau un alt tratat.

Supralegalizarea reprezintă procedura de autentificare a actelor oficiale străine care urmează sa producă efecte juridice în țări nesemnatare ale Convenției de la Haga. Procedura de supralegalizare este mult mai complexă ca cea de Apostilare, presupunând un numar mult mai mare de certificări și anume: din partea instituțiilor tutelare ale entitățiilor instituționale emitente ale documentelor, supralegalizarea la Ministerul Afacerilor Externe al țării care a emis actul și ulterior legalizarea sigiliului și semnăturii Ministerului Afacerilor Externe pe cale diplomatică (de către ambasadele sau reprezentanțele consulare ale statelor în care actul urmează să producă efecte).

Centrul de Vize și Legalizări T&B International vă oferă consultanță GRATUITĂ privind procedurile de recunoastere a actelor oficiale în Iran și servicii specializate de vizare la autoritățile competente, de supralegalizare administrativă și consulară și de traducere pentru actele care urmează să fie folosite în Iran. Misiunea noastră este de a oferi o experiență transparentă și de a economisi timp pentru clienții noștri, scutindu-i de procese complexe de cele mai multe ori puțin înțelese, contribuind în acest fel la eficientizarea birocrației.

Pentru serviciile de traduceri, accesați pagina dedicată pentru Traduceri Persană (Farsi/Dari) iar pentru vizare și supralegalizare a actelor oficiale vă rugăm să consultați secțiunea Supralegalizări documente pentru Iran.

Procesul de obținere a vizelor este simplu, rapid și sigur


Aplica online pentru viza
Aplicați online pentru Viză Iran

Completați datele în aplicație și trimiteți documentele prin metoda aleasă (curier sau personal la birourile noastre).

Transmiteți documentele prin curier sau personal
Transmiteți documentele

Ne ocupăm de toate procedurile pentru obținerea vizei dvs. și vă transmitem pașaportul cu viză îndată ce aceasta a fost aprobată prin metoda aleasă de dvs.

Calatoriti fara grija vizei!
Primiți Viza! Călătorie plăcută în Iran!

Călătoriți ușor și în siguranță cu ajutorul nostru.www.booking.com

Cele mai bune hoteluri și locuri de cazare în Iran

www.expedia.com

Oferte de zboruri spre Iran

www.emag.ro

Asigurări medicale și de călătorie pentru Iran

Visa and Legalisation Center T&B International, is not affiliated with the government of Iran and provides expediting services for visa to Iran and charges a service fee.
Centrul de vize și legalizări T&B International, nu este afiliat guvernului din Iran și oferă servicii de visa handling pentru Iran percepând o taxă pentru serviciile prestate.

Alte Categorii De Vize pentru Iran

Cetățenii din România care călătoresc în Iran pentru scopuri specifice sau emigrare au nevoie de viză!

Viză Diplomatică/Oficială pentru Iran

Cetățenii din România care călătoresc în Iran pentru vizite oficiale nu au nevoie de viză!